fbpx

Over Pauline

Ik ben Pauline Broers. geboren en getogen in Utrecht, Venezuela, Ibiza, Madrid en Mexico. Gespecialiseerd in een deel van de oneindige kennis genaamd Human Design en Gene Keys.

Hoe het allemaal Begon

Projector Revolutie is ontstaan in juni 2021 vanuit de citroenbomen velden van Ibiza. Sinds ik mijn projector design heb geaccepteerd, bewandel ik een weg naar succes met een glimlach. Ik ging van een gehaast manifesting generator leven en constant grote doelen najagen, naar meerdere bedrijven vol licht, space, overvloed en plezier.

Human Design Projector

De Reis

Ik ben oorspronkelijk een afgestudeerde “internationaal politicoloog” aan de KU Leuven. Ik heb daarnaast over de 1000 vrouwen en kinderen met veel plezier hoopdance les gegeven. Shows verzorgd op podia voor o.a. Thuishaven Amsterdam, Ibiza Zoo Project en Canon Photography. Mijn bedrijven inrichten volgens het Human Design systeem is zeer natuurlijk gegaan. De vele lessen die ik leerde in de harde entertainment scene ben ik echter ook niet vergeten. 999 keer een NEE krijgen voor één keer JA is de weg.

Human Design Empowerment

Al snel kwam de opleiding quantum human design en BG5 Human Design op mijn pad. Ik ben inmiddels gecertificeerd Quantum Human Design Specialist. Daarbij werd ik ook een gene keys guide. Ik inspireer dagelijks honderden projectors om in hun rol te stappen via de Projector Revolutie Podcast. Tijdens een spirituele nacht en via vrienden werd ik uitgenodigd om Human Design door te geven aan projectors. Dit werd een pad vol oneindige mogelijkheden dat ik nu met veel plezier en humor volg.

Source Based Material

Human Design is oprecht een volledige academische studie te noemen. De misinformatie die online is ontstaan over human design is groot. Ik heb er daarom al snel voor gekozen om rechtstreeks van Mr Ra Uru Hu zijn instituten te leren. Ik heb over honderd uren aan seminars gekeken en geluisterd. En ik heb ook zijn vele transcripten gelezen. Dit in combinatie met de quantum en BG5 business human design zorgt er voor dat ik een brug bouw tussen de oorspronkelijke kennis van human design, metafysische wetten en de praktijk.

 

Welkom

Ik heet je van harte welkom om jouw unieke projector design te ontdekken samen met andere projectors. Dit platform is er om jou te inspireren jouw unieke gave met de wereld te delen op een manier zoals alleen je dat kan. Human design is namelijk een van de wegen naar absolute persoonlijke innerlijke vrijheid. Een pad waarop je radicaal jezelf mag zijn.

Wie ben ik?

Human Design Projectors

Ik ben Pauline Broers. Ik ben zelf een individuele emotionele projector 2/4. En ik help al 2+ jaar honderden projectors met succesvol de juiste rol aan te nemen in de maatschappij, zowel zakelijk als privé. Ik ben zelf al 5+ jaar fulltime aan het experimenteren met human design en Gene Keys en andere metafysische wetten. 

Ik ben de eerste Projector Specialist in Nederland die projectors laat zien hoe ze praktisch hun design kunnen leven. Ik doe dit volgens honderden projectors beter dan de officiële instituten.

Ik ben de oprichster en eigenaar van Hulahoopin’ Funky Hoopdance een entertainment bedrijf waarmee ik creatieve shows produceerde op grote podia.

Ik heb daarnaast ervaring met het helpen van anderen in het vrij breken in spirit, vastgelopen frequenties en oud zeer. Een veelgehoorde feedback van mijn klanten is: Je geeft ons het leven terug, energie, kracht en discipline. 

Ik bewaak altijd dat wat ik doe succesvol voelt. Ik leef dan ook oprecht vanuit mijn hart en design.